کوفته سوئدی

شما به کدام یک ازهنرهای زیر بیشترعلاقه مندید؟

آمار مطالب

کل مطالب : 458
کل نظرات : 356

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 6

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 2
باردید دیروز : 106
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 5388
بازدید سال : 13608
بازدید کلی : 149113

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان هنر کده طلایی و آدرس 

ahlehonar.LXB.com 

لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 106
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 5388
بازدید کل : 149113
تعداد مطالب : 458
تعداد نظرات : 356
تعداد آنلاین : 1



تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : فرهمندی
تاریخ : جمعه 17 مرداد 1393
نظرات

کوفته سوئدی

مواد اولیه

 

گوشت چرخ کردده .............................. یک کیلو

فلفل دلمه  .......................................... 3 عدد

برنج ................................................. 1 پیمانه

جعفری .............................................. مقداری

نمک و فلفل و زردچوبه.......................... به مقدار لازم

گوجه فرنگی ...................................... 4 عدد

آرد سوخاری  ...................................... یک پیمانه

پیاز بزرگ ......................................... 2 عدد

رب گوجه فرنگی ....................................... 2 قاشق غذاخوری

 
 
طرز تهیه:

جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید.

گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید

برنج را به صورت نیم پخت درست کنید و به  گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

فلفل دلمه  و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید

سپس به مواد اضافه کنید

به آن نمک  و فلفل و زردچوبه بزنید

به کمک دست آن را ورز دهید

چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید

سپس آن را به صورت گلوله درآورید

و در آرد سوخاری بغلتانید

در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.

 یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.

پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود.

پیاز را خلالی خرد کرده سرخ کنید.

 سپس به آن رب گوجه فرنگی اضافه کنید

کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود و کمی نمک و فلفل به آن زده سپس بگذارید تا هم خامی رب گوجه گرفته شود و هم آب آن تبخیر شود.

سپس کوفته ها را در ظرفی چیده سس آماده شده را روی آن بریزید

 

تعداد بازدید از این مطلب: 1094
موضوعات مرتبط: کوفته , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود